Ga direct naar de inhoud van de pagina

Online oudercursus www.kopopouders.nl

Titel Online oudercursus www.kopopouders.nl
Doelstelling

Het doel van de online cursus is dat ouders met psychische problemen, verslaving, stress en/of overspannenheid zich meer vaardig voelen in het opvoeden.

Doelgroep Ouders met psychische problemen, verslaving, stress en/of overspannenheid en hun partner
Inhoud

Je kind een gelukkige jeugd geven. Dat is wat ouders willen. Maar opvoeden valt soms niet mee. Als je psychische of verslavingsproblemen hebt, of last hebt van stress en overspannenheid, is het moeilijk je kind goede aandacht te geven. Toch wil je het beste voor je kind.

De online oudercursus is anoniem en gratis te volgen middels een chatbox
onder begeleiding van een ggz-professional. De cursus biedt gerichte informatie, oefeningen en tips hoe je een goede ouder voor je kind kunt zijn. Je zult merken dat je niet de enige bent.

Kosten Geen
Bijzonderheden

Naast de online cursus biedt de website nog meer. Zo kun je anoniem je vragen stellen per e-mail aan een deskundige. En is er een forum waar je berichten kunt plaatsen en lezen. Bovendien is het mogelijk je eigen verhaal te mailen voor op de website. Daarnaast geeft de website aan waar en bij wie er meer informatie of hulp te vinden is.

Naam organisatie Impluz
Naam contactpersoon Leonie Belshof
Telefoonnummer contactpersoon 0570-604900
E-mailadres contactpersoon
Website organisatie http://www.kopopouders.nl
Informatie over aanmelden

Aanmelden kan via de website: www.kopopouders.nl

Data

De cursus start meerdere malen per jaar, data en tijden zijn te vinden op de website www.kopopouders.nl. De cursus bestaat uit 9 online bijeenkomsten.