Ga direct naar de inhoud van de pagina

Contact

Heb je een vraag? Je kunt je vraag stellen aan de Jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland of de gezinscoaches Deventer. Dat kan telefonisch en/of via de e-mail. Of kom langs en stel je vraag tijdens één van de inloopspreekuren van de Jeugdgezondheidszorg.


Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland

Medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland begeleiden ouders/verzorgers bij het opgroeien en opvoeden van kinderen van 0 tot 18 jaar. Je komt de medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg tegen op het consultatiebureau en op de school van je kind. GGD IJsselland verzorgt ook de vaccinaties van je kind. Kijk voor meer informatie over de Jeugdgezondheidszorg op de website van GGD IJsselland.

Gezinscoaches Deventer

Gezinscoaches kunnen als schakel werken tussen het gezin, de jongere en, wanneer nodig, de hulpverlening. De gezinscoach luistert, stelt vragen en stelt samen met de gezinsleden een plan op om de situatie te verbeteren. Kijk voor meer informatie over gezinscoaches op de website van de gemeente Deventer.

Kom langs

Je kunt zonder afspraak binnenlopen tijdens het inloopspreekuur van de Jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland in Deventer. Bijvoorbeeld met vragen over voeding, opvoeding en/of de ontwikkeling van je kind (van baby tot en met puber). Of om tussendoor te wegen en te meten. Hieronder staat voor elk consultatiebureau wanneer het inloopspreekuur is.

Consultatiebureau in Gezondheidscentrum De Hoge Hond
Schurenstraat 8A, Deventer
Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 13.30 uur

Consultatiebureau Kei 13
Wezenland 582F, Deventer
Elke donderdagmiddag van 13.00 tot 13.30 uur

Consultatiebureau Spikvoorde
M.C. Escherweg 4d, Deventer
Elke donderdagmiddag van 11.30 tot 12.15 uur.

Kindcentrum Rivierenwijk
Zaanstraat 1, Deventer
Elke donderdagochtend van 8.30 tot 9.30 uur. In de schoolvakanties zijn er geen inloopspreekuren.

Wil je een afspraak met het consultatiebureau of schoolarts / verpleegkundige verzetten? Bel dan naar de afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland: 088 - 443 07 02.