Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda jongvolwassene

Deventer Op Stelten

Start: 09 juli 2016 om 09:00
Publicatie eindtijd: 09 juli 2016 om 23:45
Locatie: Deventer

Donderdag 7 juli tot en met zondag 10 juli 2016 is de 20e editie van het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten. Deventer biedt dan 4 dagen lang verrassende kunst en cultuur, spektakel op hoog niveau en theater op stelten.

Het festival is te vinden in de historische binnenstad van Deventer en op locaties rondom het centrum. Kijk op de website van Deventer Op Stelten voor alle informatie en het speelschema. Daar vind je ook een handige plattegrond, met alle festivallocaties en andere praktische plekken.

Hoogstaand buitentheater

Het festival Deventer Op Stelten biedt meer dan 150 gratis toegankelijke voorstellingen. Voor een enkele voorstelling zijn tickets nodig. Het evenement bestaat uit hoogstaand buitentheater, spektakel op hoog niveau en voorstellingen die de stad in figuurlijke zin op stelten zetten.

Het festival is een feestelijke ontmoeting met kunst en cultuur, met openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, maar ook met intieme theaterconfrontaties en meer ingetogen optredens. De artiesten komen uit binnen- en buitenland.

Spraakmakend evenement

Deventer Op Stelten is uitgegroeid tot 1 van meest aansprekende festivals op het gebied van buitentheater in Nederland. Daarnaast is het ook 1 van de meest spraakmakende evenementen in Overijssel. Het theaterfestival is elk jaar in juli.

(Bron: Gemeente Deventer en Deventer op Stelten)