Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda jongvolwassene

Deventer Boekenmarkt 2016

Start: 07 augustus 2016 om 09:30
Publicatie eindtijd: 07 augustus 2016 om 17:30
Locatie: Deventer

Op zondag 7 augustus vindt in boeken- en Hanzestad Deventer de 28e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. In 2014 heeft de Deventer Boekenmarkt de Boudewijn Büchprijs ontvangen, omdat het al meer dan 25 jaar een breed publiek interesseert voor het antiquarische- en tweedehands boek. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van augustus. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Tevens is er een programma met muziek, kunst en speciale exposities. De toegang is gratis. 

Kijk voor meer informatie over de Deventer Boekenmarkt op www.deventerboekenmarkt.nl.