Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda jongvolwassene

Saxion Open in Deventer

Start: 13 januari 2017 om 13:00
Publicatie eindtijd: 13 januari 2017 om 17:00
Locatie: Saxion Deventer

Vrijdag 13 januari 2017 van 13.00 - 17.00 uur is Saxion Open in Deventer. Tijdens Saxion Open maak je kennis met de hogeschool, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen is welkom, dus ook je ouders, vrienden en belangstellenden voor een deeltijdstudie of cursus.

Tijdens Saxion Open is het mogelijk om deel te nemen aan voorlichtingsrondes, proeflessen, demonstraties of workshops. Daarnaast kunnen er diverse stands worden bezocht en is er vrije inloop bij alle opleidingen.

Kijk op de speciale open dagen site van Saxion voor meer informatie, aanmelden, programma en voorbereiding.