Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda jongvolwassene

Deventer Boekenmarkt

Start: 06 augustus 2017 om 09:30
Publicatie eindtijd: 06 augustus 2017 om 17:30
Locatie: Deventer

Zondag 6 augustus is in Deventer alweer de 29e editie van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.
 

Grootste van Europa

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 130.000 personen. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. De markt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwaliteit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie.
 

Randprogramma

Naast de markt is er een uitgebreid randprogramma met muziek, kunst en exposities. Zaterdag 5 augustus is er het poëziefestival 'Het Tuinfeest' en kunnen platenliefhebbers hun hart ophalen op de vinylbeurs.
 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, zoals het Deventer Boekenmarktboekje, praktische info, bereikbaarheid en het hele programma op de website van de Deventer Boekenmarkt: www.deventerboekenmarkt.nl.