Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda jongvolwassene

Dickens Festijn

Start: 15 december 2018 om 11:00
Publicatie eindtijd: 15 december 2018 om 17:00
Locatie: Centrum

Tijdens het jaarlijkse Dickens Festijn herleeft het 19e eeuwse Londen van Charles Dickens in het centrum van Deventer. Het Dickens Festijn is dit jaar op zaterdag 15 en zondag 16 december. Het is dan de 28e keer dat het evenement plaatsvindt.

In het historische Bergkwartier komen tijdens het evenement ruim 950 personages uit de beroemde boeken van de Engelse schrijver tot leven. Loop bijvoorbeeld Scrooge tegen het lijf of Oliver Twist. Ook andere personages als Mr. Pickwick en de Christmas Carol Singers zijn aanwezig, net als weeskinderen, kantoorklerken en deftige mensen.

Het Dickens Festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 125.000 bezoekers. Het festijn is op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Hou wel rekening met een wachttijd bij de toegang tot het Dickens Festijn in de Walstraat.

Meer informatie

Meer over het evenement vind je op de website www.dickensfestijn.nl.

Kerst in Deventer

Beleef de kerstsfeer in Deventer. Naast het Dickens Festijn, zijn er vanaf donderdag 13 december meer kerstactiviteiten in de stad. Zo is er een kerstmarkt, kerstconcerten en een lichtjes koopavond. Kijk voor meer informatie op de flyer van de website van het Dickens Festijn.

(Bronnen: Hanzestad en Dickens Festijn)