Ga direct naar de inhoud van de pagina

Gave activiteiten tijdens Zomerbieb

Van 17 juli tot en met 21 augustus zijn er iedere woensdagmiddag gave activiteiten in de Bibliotheek centrum voor kinderen vanaf 4 jaar. Kom jij ook?

Dansen, tekenen, bouwen, knutselen, rappen, dichten, schminken én iedere week een nieuwe voorstelling in de Theaterzaal: in totaal worden er wel 20 verschillende workshops en knutselactiviteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop 'Naam in 3D tekenen'? Of de workshop 'Filmpjes maken met klei'?.


Tijden en locatie

De Zomerbieb in de Bibliotheek Centrum is van 17 juli tot en met 21 augustus, steeds op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur. De voorstellingen beginnen aansluitend om 15.30 uur.

Kosten

Kosten voor een middag plezier en workshops zijn 2,50 euro per persoon. Een kaartje voor de voorstelling in de Theaterzaal na afloop van een workshop kost 3,50 euro. Met je theaterticket kan je gratis naar alle workshops eerder op die dag! Kaarten zijn te koop op de website van de bibliotheek.

Programma 

Nieuwsgierig naar alle workshops en theatervoorstellingen? Bekijk hier het complete programma van de Zomerbieb.