Ga direct naar de inhoud van de pagina

Weer naar school

Vandaag, maandag 26 augustus, beginnen alle scholen in het noorden van Nederland weer.

Voor veel basisschoolkinderen is de start van de schoolperiode een spannend moment: een nieuwe klas en misschien ook wel een nieuwe juf of meester. Maar ook voor kinderen op het voortgezet onderwijs is het een spannende dag. Helemaal voor de kinderen die voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaan.

Kinderen brengen een groot deel van de tijd op school door met leren, spelen, vrienden maken en een basis leggen voor de rest van het leven. Als ouder speel je hierin een belangrijke rol.

Informatie voor ouders van basischoolkinderen

Op deze website vind je informatie over allerlei onderwerpen voor basischoolkinderen zoals gezondheidgroeienlerenspelenvrienden makenpestencomputeren en tv-kijken. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden of wil je graag meer informatie? Dan kun je ook bellen, mailen of langskomen bij het inloopspreekuur van de jeugdgezondheidszorg in Deventer.

Informatie voor ouders van middelbare scholieren

Op deze website vind je informatie over allerlei onderwerpen voor middelbare scholieren zoals leerplicht, schoolkosten, huiswerk en problemen op school. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden of wil je graag meer informatie? Dan kun je ook bellen, mailen of langskomen bij het inloopspreekuur van de jeugdgezondheidszorg in Deventer.