Ga direct naar de inhoud van de pagina

Huttenbouwweekend 12/13 september

Van vrijdagmiddag 13 september tot en met zondagmiddag 15 september verandert het voetbalveld van speeltuin de Zandweerd voor de tweede keer in een groot huttenbouwterrein.

Van 13 tot en met 15 september kunnen 80 kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar de mooiste hutten bouwen bij speeltuin de Zandweerd. De kinderen werken in bouwteams van 8 à 10 kinderen. Van elk bouwteam zijn er minstens twee ouders of verzorgers aanwezig. Bij het inschrijven kun je als ouder aangeven welk dagdeel je erbij bent.

Inschrijven

De kosten voor het huttenbouwweekend zijn 17,50 euro per kind. Inschrijven kan via de website van Speeltuin de Zandweerd. Er is plek voor maximaal 80 kinderen. Als de inschrijving vol is, kun je je kind aanmelden voor de wachtlijst. Het toewijzen van een plek gebeurt op volgorde van binnenkomst van de inschrijving.

Crea-tent

Op het bouwterrein staat een tent met stoffen en naaimachines. Om de hutten mooi aan te kleden zoekt speeltuin de Zandweerd nog creatieve vrijwilligers die de kinderen kunnen helpen hun hut nog mooier te maken. Wil jij helpen? Geef dit dan door via: bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl.