Ga direct naar de inhoud van de pagina

Spreekuren baby


Hieronder vind je informatie over de volgende spreekuren:

  • Centrum voor Jeugd en Gezin
  • Borstvoedingslijn Naviva
  • Gezinscoaches
  • Sociaal team

Centrum voor Jeugd en Gezin

De medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin staan klaar om je vraag te beantwoorden.

Je kunt contact met ons opnemen per:

Borstvoedingslijn Naviva

Naviva heeft een gratis borstvoedingslijn voor cliënten. Cliënten van Naviva kunnen vanaf het moment van inschrijving tot de 1e eerste verjaardag van hun baby bellen met de lactatiekundige van Naviva voor een telefonisch consult.

  • Bereibaar: zeven dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur
  • Telefoonnummer: 088 - 7777 680
  • Kosten: Gratis voor cliënten van Naviva

De telefonische consulten worden verzorgd door lactatiekundigen (borstvoedingdeskundigen) van Naviva kraamzorg. Als er een huisconsult nodig is, dan draagt de lactatiekundige van Naviva dit  over aan een vrijgevestigde lactatiekundige.

Ter versterking van de ketensamenwerking stelt Naviva de borstvoedingslijn ook open voor vragen van verloskundigen, huis-, en jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen.

Gezinscoaches Deventer

Gezinscoaches kunnen als schakel werken tussen het gezin, de jongere en, wanneer nodig, de hulpverlening. De gezinscoach luistert, stelt vragen en stelt samen met de gezinsleden een plan op om de situatie te verbeteren. Kijk voor meer informatie over gezinscoaches op de website van de gemeente Deventer.

Contact gezinscoach

Sociaal team Deventer

Kom je er zelf even niet meer uit en heb je ondersteuning nodig? Of heb je een idee hoe je de buurt kunt verbeteren? Met alle hulpvragen of ideeën kun je terecht bij het sociaal team in jouw wijk. Kijk voor meer informatie of om contact op te nemen op socialeteams.deventer.nl.