Ga direct naar de inhoud van de pagina

Gezin met vierling uit Deventer doet weer mee met tv-serie ‘Een huis vol’

Op maandag 18 december (NPO 1, 19.25 uur) start het nieuwe seizoen van de succesvolle KRO-NCRV serie Een Huis Vol. De familie Adema uit Bathmen doet voor het derde jaar op rij mee met deze tv-serie.

Een Huis Vol

Drie grote Nederlandse gezinnen gunnen de kijkers een kijkje in hun hectische leven vol kinderen. We maken in dit nieuwe seizoen kennis met twee nieuwe gezinnen: de Buddenbrucks uit Limburg, met negen kinderen en een tiende op komst, en de alleenstaande vader Jay uit Rotterdam en zijn vijf kinderen. De familie Adema uit Deventer is, met hun zes kinderen (waarvan een vierling), inmiddels een vertrouwd gezicht voor de vele kijkers van Een Huis Vol.

Familie Adema uit Deventer

Al eerder in Een Huis Vol maakten we kennis met Anne en Alex, die met hun twee dochters volledig verrast werden met de geboorte van hun vierling. Inmiddels is de vierling alweer drie jaar en dat is duidelijk te merken: het woordje ‘Nee!’ is bijzonder populair bij de dames. Maar dat dus in viervoud…. Het leven van Alex en Anne is getransformeerd tot een geoliede machine die draait om zindelijkheid, potjes en vooral heel veel liefde en knuffels. Het opvoeden gaat Anne en Alex inmiddels goed af, maar ook bij deze ervaren ouders levert het nog regelmatig de nodige stress op.

Kijktip!

Een Huis Vol, vanaf maandag 18 december, 19.25 uur op NPO 1.

(Bron: KRO NCRV)

Foto: Familie Adema, Een Huis Vol 2017
Fotograaf: Roland J. Reinders