Ga direct naar de inhoud van de pagina

Start “Piep” zei de muis-club

Maandag 5 maart 2018 start Mindfit weer met een “Piep” zei de muis-club. De club is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van spanning en stress.

Soms gebeuren er dingen in een gezin waarmee een kind geen raad weet en die voor spanning en stress kunnen zorgen. Als dat lang duurt, komen de kinderen vaak in de verdrukking omdat ouders met problemen te maken hebben die hun leven behoorlijk beïnvloeden.

Op zo’n moment is er natuurlijk niet de rust en ruimte om veel aandacht voor de kinderen te hebben. Ouders proberen dit vaak voor kinderen te verbergen, maar kinderen hebben een enorme antenne om signalen op te pikken en voelen gelijk of er iets aan de hand is. Juist door er niet over te praten gaan kinderen van alles fantaseren.

Voor deze kinderen en gezinnen is “Piep” zei de muis ontwikkeld. Bij de club hebben kinderen veel plezier, kunnen zij vriendjes maken en hebben ze iets helemaal voor zichzelf. Ook leren de kinderen spelenderwijs hun thuissituatie een plekje te geven.

Waar en wanneer

  • Waar: bij speeltuin De Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer. 
  • Wanneer: Voor de kinderen: 14 dinsdagmiddagen van 15.30 uur tot 17.00 uur. Voor de ouders zijn er ouderbijeenkomsten. 
  • Kosten: Deelname is gratis. 
  • Informatie en aanmelden: Novya Landegent, preventiewerker bij Mindfit. 088 - 646 33 48 of 06 - 32 45 36 57 of novya.landegent@mindfit.nl. Voordat een kind meedoet wordt er bij hen thuis een intakegesprek gevoerd.

Kijk voor meer informatie op deze site.