Ga direct naar de inhoud van de pagina

HORDe scholenavond voor ouders van uit groep 7 en 8

Ben je met je (vermoedelijk) hoogbegaafde zoon of dochter op zoek naar een middelbare school? Dan ben je op donderdagavond 11 januari van harte welkom bij de jaarlijkse scholenavond van HORDe.

Tijdens deze avond zijn scholen uit Deventer, Holten, Zutphen, Apeldoorn en Zwolle aanwezig. Zij vertellen in een korte presentatie over hun onderwijsaanbod en daarna is er tijdens de informatiemarkt voldoende tijd om met de scholen van uw voorkeur verder te praten.

De scholenavond is in Vrije School De Kleine Johannes in de Oosterstraat in Deventer. Vanaf 19 uur staat de koffie en thee klaar. Om 19.30 uur starten de presentaties. Aanmelden is niet nodig, wel word je, in verband met de verwachte opkomst, verzocht om alleen je kind(eren) uit groep 7 en 8 mee te nemen.

HORDe

HORDe is een werkgroep van ouders met hoogbegaafde kinderen die naar school gaan in de regio Deventer.